20év teljes körű gyártói garancia

SiteLogo

A DEVI megduplázta a fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre

vonatkozó jótállás idejét

2013. augusztus 23.

 Szeptember 1-től a DEVI kiterjesztette az eddig érvényes garanciális jótállás idejét 10 évről 20 évre az elektromos fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre. A garancia nem csak magára a termékre, de az összes járulékos költségre is vonatkozik, amely a fűtőkábel  vagy fűtőszönyeg cseréjével járna.
 A garanciaidő meghosszabbításával együtt 2013 szeptemberében a DEVI forgalomba hozza új csúcs minőségű termékeit is, a DEVIflex és DEVIsafe fűtőkábeleket, melyek így hosszú távú megbízható működést kínálnak.  

 

 

 

 A garanciaidő meghosszabbításával együtt 2013 szeptemberében a DEVI forgalomba hozza új csúcs minőségű termékeit is, a DEVIflex és DEVIsafe fűtőkábeleket, melyek így hosszú távú megbízható működést kínálnak.  
 
“A megbízhatóság és minőség a legfontosabb számunkra. Azt akarjuk, hogy vevőink minden tekintetben számíthassanak ránk.
A több évtized során szerzett tapasztalatunk a tervezés és a gyártás terén hozzásegített minket ahhoz, hogy minőséget álíltsunk elő.
A 20 évre meghosszabbított garancia idő, arra is bizonyíték, hogy a DEVI bízik termékeinek kiváló minőségében. A kábelek és fűtőszőnyegek működésére vonatkozó garancia magában foglalja a cserével járó plusz költségek fedezetét is.
Úgy gondoljuk, hogy ez így fair vevőinkel szemben. Ha a versenyképesek akarunk maradni garantálnunk kell a megbízható működést azok számára akik jelentős összegeket költenek a saját házuk fűtési rendszerének tökéletesítésére”‘-nyilatkozta Jacob Madsen a DEVI vezérigazgatója. 
 
 
 
 A garancia érvényességéhez a szerelést szakemberrel kell végeztetni és érvényes a szerelő által lepecsételt garanciajeggyel kell rendelkezni.